2013. január 7., hétfő

11.fejezet - A düh felemészt


Sziasztok! :) Még egyszer Boldog Új Évet mindenkinek! Remélem mindenkinek jól telt a szünet. Én, személy szerint, megszenvedtem a korai keléssel,ma ! Sajnos,ez a fejezet se hosszú, de szerencsére növekedik a hossz,nem igérem,hogy a következő már 6 oldalas lesz. De pár rész múlva, már lehet látni. Nem is húzom tovább az időt. Jó olvasást! Puszillak titeket! ♥


Egy újabb elcseszett álom...egy rohadt fantázia vár, mely hamarosan összeroskad, rám dől, maga alá temetve a kósza reményem.. 
Kelly Clarkson - Mr. Know Itt All

Életembe nem éreztem ekkora dühöt, mint most. Nem tudom mit küldhetett Eric-nek, de biztos szépen kiegészített a történetet. Most hol találjam meg? Már tudom. Mike-al egy cégnél dolgoznak, ott majd megtalálom. Hirtelen meg állt mellettem egy kocsi.
- Doris, te mi a jó istent keresel itt a sötétbe, egyedül? Hol van Eric? - tette fel a kérdéseket egymás után.
- Mike, haza szeretnék menni végre, majd elmesélem.
- Rendben - Egész úton csöndbe voltunk, csak néztem ki az ablakon. Mit képzeltem? Hogy békén fog hagyni? Nem is az fáj a legjobban, hogy meg tudta, hanem, hogy tudta meg. Ahogy rám nézett. A gyűlölet, amit a szemébe láttam. Rosszabb volt mintha hasba rúgtak volna. Valaha meg fog nekem bocsátani? Egyáltalán ezek utána, a szemébe tudok nézni?
- Megérkeztünk, gyere. - Észre se vettem, mikor értünk haza. Alig értünk be a házba, Mike rögtön kérdezgetni kezdet.
- Elmondod végre mi történt? Mért mászkáltál egyedül?
- Annyi történt, hogy megtudta a múltam, és szerintem az a bizonyos személy, aki megosztotta vele, kicsit még felturbózta az egész sztorit.
- Dean-re gondolsz?
- Ki másra? Ő tudott mindent, és ő fenyegetőzőt, hogy elmondja neki, még üzenetet is küldőt nekem. Mért nem vettem komolyan? Most fájdalmat okoztam Eric-nek, gyűlöl.
- Biztos csak felkapta a vizet, holnapra lenyugszik
- Nem tudod, hogy, hogy nézett rám. Ki lehetett olvasni a tekintetéből mindent. Örökre megutált.
- Ne mondj ilyet, ha kell, elmagyarázom neki, megérti, ahogy én is.
- Nem hiszem. Jobb lett volna, ha nem jövők ide, akkor mindenki élhetné az életét. Senkinek sincs szüksége rám. - Itt már folytak a könnyeim. Mike magához szorított.
- Minden rendben lesz, érted? Nem adhatod fel. - Próbált megvigasztalni.
- Ezek után? Mindenkinek csak csalódást tudok okozni, vagy fájdalmat. Pont ezért lettem, aki lettem. Ezért lettem gyógyszerfüggő, ezért lettem ilyen. De tudod mit? Nem engedem, hogy tönkre tegyen. Egy cégnél dolgoztok, igaz? - bólintott.
- Mit akarsz tőle?
- Végre lezárni ezt az ügyet 

***

Egész éjszaka forgolódtam, egyfolytában járt az agyam. Értelme van egyáltalán megkeresnem Dean-t? Nem érdekel, nem leszek az, aki régen voltam. Nem fogom hagyni, hogy zsaroljon. Bosszút fogok állni rajta. Hét órakor már felöltözve vártam Mike-ot, hogy elinduljunk. Egész úton remegett a gyomrom. Nem tudom, hogy az idegességtől, vagy a dühtől.
- Biztos ne menjek veled?
- Nem kell, ezt nekem kell elintézem - Gyorsan lépkedtem az irodája felé.
- Ez itt Dean Anderson irodája? - kérdeztem a szőke cicababát a recepciós pultnál.
- Igen, de most nagyon elfoglalt, jöjjön vissza később. - Gondolom mennyire elfoglalt. De ez engem érdekel? Nem.
- Kisasszony, nem mehet be. Értse meg! - állt elém.
- Tűnj el az utamból, vagy egyesével fogom kitépni a műtincseidet. - Na, ez hatásos volt. Hatalmas csattanással kicsaptam az ajtót.
- Meg zavartalak? Nem? Akkor jó.
- Mibe segíthettek? - kérdezte azzal az öntelt pofájával. Nagyon jól tudja, miért jöttem.
- Kezdhetnéd azzal, hogy megrohadsz végre. - ordítottam. Nem érdekelt, hogy bárki meghallhatja.
- Na, na, kicsi lány vigyázz a nyelvedre, a végén még leharapom. Elmesélnéd, mi a bajod?
- Szóval, te nem tudod mi történt, igaz? - Nem hiszem el, minek játssza még mindig a tudatlant
- Tudnom kéne valami? - Oké, Doris direkt csinálja, csak fel akar idegesíteni!
- Áá, szóval, nem tudsz az üzenetről, amit Eric kapott, igaz?
- Jaj, hogy arról az ártatlan gyerek csínyről beszélsz?! Ugyan már, hisz te is nagyon jó tudtad, hogy ez lesz, még is elmentél hozzá. Lásd már be végre, te pont olyan vagy, mint én, mivel gondolhattad volna, hogy ez lesz. De te még is oda mentél, és fájdalmat okoztál a dalos pacsirtának. Szörnyű nőszemély vagy.
- Ne merj engem magadhoz hasonlítani. Ha olyan lennék, mint te, rég leköptem volna magam. De most megnyugodtál? Nem vagyok vele. De veled sem leszek, sohasem. Ki tudja, lehet, egyszer megbocsájt. Akkor mit fogsz kitalálni? - Vettem nagy nehezen levegőt.



- Akkor el kell, hogy szomorítsalak, mivel pont olyan vagy. Nézz már magadra. Semmit sem változtál. Egy drogfüggő kis lány, aki nem tud mit kezdeni az életével. Nem látod, hogy senkinek sem kellesz. Szánalmas vagy. Nesze, itt van pár gyógyszer, nyugodjál le, majd beszélünk. - dobot nekem egy kis tasakot. Ami tele volt, különféle gyógyszerrel.
- Nem vagyok kíváncsi rád. Most boldog vagy? Mindenki tudja. De jól figyelj, egyszer úgy is kiderül minden hazugságod, és én ott leszek, és örömmel fogom végig nézni, ahogy megaláznak. Visszakapod kamatostul, amit velem tettél. - kirohantam az ajtón. Hirtelen neki mentem valakinek. Az összes papír, ami a kezébe volt szanaszét hullott. Egy gyönyörű kék szempárral találtam szembe magam.
- Jaj ,ne haragudj, nem figyeltem. Várj, segítek összeszedni.
- Semmi baj, én se figyeltem. Nate Archibald vagyok - nyújtotta felém mosolyogva a kezét.
- Doris Morgan, nagyon örülök - mosolyogtam vissza.
- Te vagy Mike unokahúga?
- Igen. Ismered?
- Persze, én vagyok a gyakornoka. - Mért nem hallottam róla még?
- Akkor biztos találkozunk még, most rohannom kell. Még egyszer bocs. Szia
- Semmi baj. Szia - Azzal kirohantam az épületből. Muszáj beszélnem Eric-el. Most tuti a háta közepére se kíván, de meg kell hallgatnia. Tudnom kell mit hazudozott össze Dean. Oké, minden rendben lesz. Lehetne ennél rosszabb?

***

Csönd van, úgy látom vége a próbának. Lehet nincs is itt már.
- Alex akkor intézd el a fellépő ruhákat, hogy azzal már nekem ne kelljen foglalkozni. Felírtam a címet, tessék. - Meglátott. Alex jobbnak látta, ha távoz egy gyors "szia" után el is tűnt.
- Beszélhetnék? - kérdeztem félve.
- Szerintem én már mindent elmondtam. Nem érdekkel semmi, ami veled van. - Fájtak a szavai.
- De ha legalább meghallgatnál, és elmagyarázhatnám
- Nincs mit elmagyarázni, mindent tudok. Nem tudom el hinni, hogy állhattam le olyannal, mint te. Ha eddig nem jöttél volna rá, ki vagy rúgva a csapatból. Nincs szükségünk egy ilyen emberre. - nézett rám lenézően. Könnybe lábat a szeme. De nem hagyom, hogy lássa, hogy mekkora fájdalmat okozz. Mert pont ezt akarja el érni.
- Rendben. Tudod, lehet, hogy most nagyot csalódtál bennem. De én is benned, azt hittem legalább annyit megengedsz, hogy elmagyarázzam, nem tudom mit küldtek neked. De mindegy is, lehet így kell lennie. - hagytam ott a táncterembe.
 Ahogy a hideg utcákat jártam, a zsebembe megtaláltam a gyógyszereket, amit Dean nekem adott, vagyis dobot. Nagy rohanásba elhoztam. Most nagyon szükségem lenne rá, mint valaha."Senkinek sem kellesz"Szánalmas vagy" Nézz magadra pont olyan vagy, mint én" Nem tudom hogy, állhattam le olyannal, mint te"Nem érdekkel semmi ami veled van" Ismétlődtek, újra, is újra, ezek a mondatok a fejembe. Lehet, igazuk van. Kinek hiányoznék? Meg fogtam a tasak tartalmát, és mind lenyeltem..

12 megjegyzés:

  1. Szia Dórii!

    Úristen!
    Most bepótoltam minden lemaradásom, és bátran kijelenthetem, hogy ki nem állhatom Deant, csalódtam Ericben, szeretem Mike-ot és néha értem, néha nem Dorist.
    Igazából ez,a hogyan Eric kidobta a lakásából a lányt nagyon, nagyon csúnya volt. Valóban megérdemelt volna annyi esélyt Doris, hogy elmagyarázza az üzenetet. Oké, lehet, hogy én sem hittem volna neki azok után, hogy ilyen információ derül ki, de legalább meghallgattam volna. Büszke voltam a lányra, hogy azt mondta kiáll magáért, és megmondja Deannek azt, ami jár. Aztán csalódtam ismét, hogy feladja a harcot és lenyeli a pirulákat. Igazából nagyon ajánlom Mike-nak, hogy szedje össze magát és beszéljen őszintén mind Erickel, mind Deannel, és utóbbit küldje el a lehető legmelegebb éghajlatra. Nagyon várom a folytatást, remélem valami jóval rukkolsz majd elő, már ami a történet alakulását illeti, például egy olyan momentummal, hogy Eric jobb belátásra tér. :))

    Mindenesetre imádtam a részeket, és nekem tökéletes a hosszuk, vagyis most az volt, hisz többet is el tudtam olvasni egyben. :D Azért nem bánnám, ha majd eljönne az a hat oldalas rész. :))
    Csókollak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága Kinga! :)
      Dean-el kapcsolatban szerintem nem vagy egyedül...ami Ericet illeti nos igen ...de azért meg is lehet érteni. Mike egy haláli figura, mindenkinek szüksége lenne egy ilyen nagybácsira ;) Szerintem, még maga Doris sem érti néha magát,sőt elég gyakran.
      Pontosan, Eric más hogy is reagálhatott volna..de ez már a múlt.
      Dorisnál is most telt be a pohár,de Dean kemény dió..nem olyan könnyű bosszút állni rajta mint hitte..bosszú állásba Dean a profi.
      Sajnos, Mike sem lehet ott mindenhol,és sajnos ezért majd marcangolja is magát a későbbiekbe...de ő sem egy védelmező angyal..Próbálja védeni Doris-t ahogy tudja a maga módján.
      Az majd kiderül,hogy Eric jobb belátásra tér-e :D

      Nagyon örülők,hogy tetszett és annak meg pláne,hogy írtál nekem :D Nagyon jól esik :D A hat oldalt meg megpróbálom megvalósítani :DD
      Puszillak♥

      Törlés
  2. Szia!
    Nekem is nagyon tetszett, bár nagyot csalódtam Dorisban, hogy bevette a pirulákat, kíváncsi leszek, hogy fog folytatódni és ki találja meg, mert egyben biztos vagyok nem Dean...
    Alig várom a következőt, rem. minnél hamarabb hozod.
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nagyon örülők,hogy tetszett...igen Doris butaságot csinált...Hogy ki találja megy vagy hogy mi lesz az a következőből kiderül :)
      Köszönöm,hogy írtál :)
      Puszi

      Törlés
  3. Szia!
    Jaaaj! :O Hát ez nekem teljesen átjött, minden érzelem. Kicsit talán meg is könnyeztem. Ahogy sétál a sötét utcán és aztán szerencsére Mike hazafuvarozza. Ő segíteni akar Dorison, de nem sokat tehet, mivel mondtad is, hogy ez a Dean befolyásos ember. És még mindig utálom..:'D
    Doris elment hozzá és játszotta az ártatlant és szegényt manipulálta is. A gyógyszert meg csak, úgy hozzávágja, hogy szörnyű nőszemély vagy. Miért beszél ő így vele? felidegesít.
    Aztán találkozik egy kék szemű fiúval, remélem róla még hallunk.:D Aztán csak úgy otthagyta, hogy találkozzon Eric-kel. Nem fogadta túl jól...szegény Doris megint megkapta. És ahogy ő is, én is eléggé kiakadtam Eric ezen kijelentésein. remélem valamikor észhez tér.
    Mit csinálsz Doris! Ne vedd be azt a rengeteg tablettát! Erről is az a bunkó tehet..-.-
    Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra! Ez pedig tetszett, azaz nem, de érted, hogy értem.:)
    Üdv: Bonie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Ohh tényleg? Nem gonoszságból de örülők,hogy ilyen érzelmeket tudok kicsalni belőled :D Szerint az utálatod továbbra is megfog maradni :DD
      Dean mindent okkal csinál..szinte földbe akarja tiporni Dorist...vagy legalább is a önbecsületét..:/
      Fogunk még találkozni kék szemű hercegünkkel :D
      Nos,igen Dorisnak nem jött jól..Eric szavai főleg Dean után...ezért is eset kétségbe,hogy senkinek nem jó és ezért vette be a kapszulákat ha nem is meghalni akart valami megnyugvást kereset a gyógyszerekbe...
      Értek mindent :) Köszönöm,hogy írtál! :)
      Puszillak ♥

      Törlés
  4. Huh, érzelemmel teli rész, igen, egy kicsit én is csalódtam Dorisban.
    Basszus én meg a történeted függője lettem :D azonnal hozd az új részt, különben elvonási tüneteim lesznek! :))
    Puszi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Örülők,hogy tetszik :) Igen most szerintem mindenki csalódott valakibe de remélem majd változik :D
      Uhha nagy szavak ezek,de bóknak veszem :D
      Köszönöm,hogy írtál :)
      Puszi

      Törlés
  5. Doris, ne legyél ostoba! Mit műveltél te bolond lány? :O
    Amúgy szia Dóri :D
    Tudod most jön a bocsánat özön, de már megkaptad szóval inkább a lényegre térek :D
    Kikészültem :O
    Mike nagyon cuki, nem érdemli meg hogy Do ezt tegye vele!
    Dean egy orbitális segg arc! Ez megint az ő hibája.. minek mondd ilyen ostobaságokat Dorisnak, hogy nem kell senkinek... az a buta lány meg elhiszi neki :(
    Eric.. sok mindent megértek, de kicsit csalódtam benne.. ebbe, hogy Do beszedte a gyógyszereket neki is benne van a keze. Meg kellett volna hallgatni, mert fogalma sincsen a múltjáról!
    Jajj te lány.. remélem valaki rátalál és még időben kórházba jut, és ez soha többet nem ismétlődik meg!
    Nagyon tetszett :D
    Várom a kövit nagyon!!!!
    Imádlak, imádtam <3
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hey Jenni :D
      Ne szid szegényt fogják elegen :)
      Kikészültél? o.O Mitől?
      Igen Mike próbál segíteni,de nem lehet ott mindenhol...Doris meg a sötét pillanataiban nem gondolkozik :/
      Igazából Doris nem foglalkozott vele legfeljebb csak felidegesítette...Eric szavai tettek be neki és,hogy már ketten mondták majdnem ugyan azt így kezdte el hinni...
      Eric buta mint a napokba kiderült...de reméljük itt is és a valóvilágba is kinyitja a gyönyörű szemecskéit :D
      Hogy mi lesz a köviből kiderül :))
      Örülők,hogy tetszett,és hogy írtál :)
      Én is imádlak ♥
      Puszi

      Törlés
  6. Szia (:
    Megint késtem, atya ég de mennyit, viszonyt kivételt képez, hogy most van mentségem: Beteg vagyok! De ráléptem a gyógyulás útjára!
    Szerintem minden embernek szüksége van az élete során egy olyasvalakire, mint Dorisnak Mike. Támogatja, segíti védelmezi és szereti. Kincs egy ilyen ember. Ezért nagyon csúnya, hogy Doris ennyire önző, hogy arra az emberre nem gondol, aki igazán törődik vele. És a kegyetlen igazság, hogy jelenleg az egyetlen ilyen személy Mike... ezt jobban meg kellene fontolni Dorisnak.
    Az elkeseredettség nagy úr, de annál is nagyobb a csalódottság. Eric most csalódott, és kicsit együtt érzek vele, mert szombaton én is hatalmasat csalódtam benne. Nem lennék kíváncsi jelenleg a magyarázatára csak nyakon önteném egy vödör vízzel, hogy észhez térjen. Ezzel a kis kitérővel akartam megmagyarázni, hogy ő most becsapottnak érzi magát és nem csoda, hogy nem kíváncsi a lány magyarázatára, hiszen a végeredmény számít neki. Jelenleg engem sem érdekelne Eric magyarázata! Mert a haragom ás a csalódottságom erősebb.
    Deanen már meg sem lepődöm, de nem kenem rá, hogy az ő hibája az, hogy Doris bevetette azokat a bogyókat. A lánynak nulla az önbecsülése, ezen kell változtatni, mert ha szereti és tiszteli magát, akkor nem követ el többé ilyen felelőtlenséget.
    Várom a következő részt, és reménykedem benne, hogy alaposan kimossák Doris gyomrát és a fejét is!
    Nagyon tetszett a rész!
    (: Melody

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Akkor nem vagyok egyedül, én is :/ De akkor jobbulást :)
      Pontosan,Mike apja helyett is apja...de sajnos ő sem tud mindenhol ott lenni...elvégre Doris már felnőtt ha nem is látszik :D
      Igen,ahogy mondtam is néha rá jönnek a sötét pillanatok és ilyenkor nem gondolkozik,csak cselekeszik...nem valami jó tulajdonság..
      Háát még én mekkorát csalódtam...jó éjszakai programom volt...dühöngés és bőgőgörcs szép számmal.. De ezért ne hogy azt hidd,hogy az miatt végül is az ő dolga csak pont nem jókor jött a dolog egy szerencséje,hogy nem találkoztam vele mert megettem volna vacsorára xD -.-" Igen én is így vagyok...de az a baj,hogy nem lehet haragudni a cuki fejecskéjére...de ha képes ilyennel leállni, akkor megkeresem és nyakon csapom :D NA jó eltértem a témától :D Reméljük legalább itt észhez tér :D ha nem is most :D
      Igen,Dorisnak nulla az önbecsülése ha nem mínusz 1 ..de még Dean meg Eric is rá tett egy lapáttal :/
      A következőből minden kiderül :)
      Köszönöm,hogy írtál :)
      Puszillak ♥

      Törlés